Redaktionsbloggen
Svenska Cycling Plus
Redaktionsbloggen

Besökte Cykelmagneten

Göran visar stolt upp den stora och luftiga butiken, med i princip allt du kan tänkas behöva, och till våren kommer det ännu mer...
Göran visar stolt upp den stora och luftiga butiken, med i princip allt du kan tänkas behöva, och till våren kommer det ännu mer…

Igår var jag och besökte Cykelmagneten i Falkenberg, en liten klassisk central cykelbutik som insåg att något måste förändras. Man lämnade Falkenbergs centrum, byggde nytt utmed E6:an och har idag skapat en av Sveriges största cykelbutiker. Läget utmed motorvägen gör det mycket snabbt och enkelt att nå butiken och Göran som driver den berättar att många Göteborgare kommer ner bara för att handla i butiken.

Medan min dotter Elicia (16 månader) knatade runt och kollade stabiliteten på hyllorna i butiken pratade jag och Göran lite cykel och lite om butikens planer inför nästa säsong. Om man inte tycker att det räcker med en stor, luftig butik med mängder av cyklar och prylar så kan man lugnt konstatera att Göran inte är nöjd där, det finns mycket nytt och spännande på gång inför våren. Mer om det hoppas jag att vi kan återkomma till längre fram i vinter, men jag kan redan nu avslöja att det har ett visst samband med att de redan har distributionen på två italienska märken, Wilier och Colnago.

 

Thomas Ojala Gunn
I AM THE SUPERADMIN! Om du hittar en bugg eller ser nåt som inte stämmer eller något som skulle kunna vara bättre... maila till thomas.ojala.gunn@dohi.se bah så löser vi det.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

Annons
Annons