Redaktionsbloggen
Svenska Cycling Plus
Redaktionsbloggen

Första dagen är över

Första dagen på Sweden Bike Expo börjar närma sig sitt slut. Det har varit en lång men fantastiskt rolig dag. Klockan ringde redan 04.45 för att hinna med flyget från Växjö till Bromma och sedan kryssning genom Stockholms lokaltrafik ner till Älvsjö och Svenska mässan.

DSC_0128Väl på plats fixades de sista detaljerna i vår monter till och tillsammans laddade vi upp inför öppningen klockan 12.00. Vi hade packat 100 goodiebags som vi skulle dela ut till de första besökarna och stod redo innanför kassorna. Döm av vår förvåning när kassarna försvann i ett rasande tempo och bara 4,5 minut efter att första person hade passerat kassan var våra påsar slut. Ett minst sagt roligt problem. Så inför morgondagen har vi laddat upp med 500 kassar som vi packade innan vi lämnade mässan för kvällen. Så kom i tid så får du en liten överraskning.

Annars har dagen flutit på ungefär enligt förväntningarna. Betydligt mer besökare under fredagen än det varit tidigare mässor, vilket ger en indikation på att de förändringar vi gjort (flytt till våren och till Älvsjö) verkar vara rätt väg att gå. Men några faktiska slutsatser kan vi inte dra innan helgen är över.

Själv har jag i alla fall haft tid att prata med en hel del besökare och utställare. Det är alltid lika kul att höra vad folk tycker om våra produkter och får tips och idéer (vissa bättre, andra galnare), på vad man kan hitta på.

Enda smolket i bägaren är väl att min förkylning som mest handlat om snuva den sista veckan börjar sätta sig i halsen och jag är mycket tveksam till att jag kommer kunna prata överhuvudtaget om ett par dagar. Så vill du prata med mig är det kanske säkrast att du dyker upp tidigt imorgon J

Imorgon börjar jag för övrigt tidigt med ett fotouppdrag, vinnarna i mässans och Trimtex tävling ska ut och cykla en sväng med Roberto Vacchi och Thor Hushovd och självklart ska detta förevigas.

Det lär bli en lång dag imorgon också, så nu är det lika bra att tacka för sig.

Imorgon hoppas jag kunna återkomma med lite höjdpunkter från mässan. Till dess rekommenderar jag att ni kikar på Jeppmans bilder från dagen.

Vi ses väl i morgon?!

Thomas Ojala Gunn
I AM THE SUPERADMIN! Om du hittar en bugg eller ser nåt som inte stämmer eller något som skulle kunna vara bättre... maila till thomas.ojala.gunn@dohi.se bah så löser vi det.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

Annons
Annons