Redaktionsbloggen
Svenska Cycling Plus
Redaktionsbloggen

Ny webbplats och två nya tidningar

Den sista tiden har varit hektisk på jobbet. I början av veckan skickade vi nästa nummer av Cycling Plus till tryckeriet och om bara några dagar är det även dags att skicka iväg det första numret av vårt nya tidning Allt om MTB.
Parallellt med produktionen av dessa två tidningar har vi också lagt ner väldigt mycket arbete på vår nya webbplats. Jag är själv nöjd med den, men inget är så bra att det inte går att förbättra ytterligare. En del ligger redan i planeringsstadiet, men har du tankar och idéer på hur du tycker att den skulle kunna bli ännu bättre så hör av dig på mail eller via vår Facebooksida.

Det senaste numret av Cycling Plus innehåller en hel del spännande reportage. Jag var för några veckor sedan i Göteborg och hälsade på Benny Svendsen på Veloposition och fick min cykel inställd efter alla konstens regler. En bikefit är verkligen något som jag kan rekommendera alla att göra. Jag känner redan hur det går lättare att trampa, även om jag bara testat de nya inställningarna på trainern ännu så länge, vintern verkar inte vilja ge med sig ens här nere i södra Sverige.

Som smålänning så gillar jag naturligtvis också vår test av budgetcyklar, den visar att du kan få väldigt mycket cykel för runt 10 000 kronor. Ultegraväxlar, stötdämpad ram (utan nämnvärd ökad vikt) är bara några av de prylar som du kan välja mellan i den här prisklassen. Kolfiber får du dock nöja dig med att bara hitta i gaffeln.

Just nu sitter jag som sagt och jobbar med vår MTB-tidning. Det kommer bli en över 100 sidor tjock tidning med nästan bara tränings- och tekniktips. Den kommer bli en oumbärlig guide för dig som är anmäld eller planerar att köra något lopp i skogen till sommaren. Naturligtvis bjuder vi även på färdiga träningsprogram för dig som är osäker på hur du skall träna på bästa sätt.

För några veckor sedan hade jag förmånen att få åka med Merida ner till Mallorca för att testa deras nya teamcyklar. Det var en upplevelse med framför allt fick jag träffa tre seriösa svenska cyklister med målsättningen högt uppställd. Det var Merida-cyklisterna Magnus Darvell (Team Kalas-Merida), Håkan Löfström (Merida-Sverige) samt Kajsa Snihs (Merida-Sverige). Alla tre kommer du inom kort att få läsa intervjuer med inför den kommande säsongen. Redan nu kan jag avslöja att någon av Magnus eller Håkan kommer att misslyckas med en av sina målsättningar inför säsongen. Båda planerar nämligen att vinna CykelVasan, vi får väl se vem av dem det blir, eller om båda två blir snuvade på konfekten…

Nu måste jag fortsätta med tidningsarbetet. Vi hörs.
/Daniel

Thomas Ojala Gunn
I AM THE SUPERADMIN! Om du hittar en bugg eller ser nåt som inte stämmer eller något som skulle kunna vara bättre... maila till thomas.ojala.gunn@dohi.se bah så löser vi det.

1 kommentar

 1. hej tänkte tipsa lite bara då kontaktsidan inte verkar fungera.

  Alexander Scott är (för)lite uppmärksammad i enbart lokala medier för att han har startat ett projekt som går ut på att cykla jorden runt med start Maj-Juni och använda detta för att samla in pengar till Cancerfonden och SeaShepherd Conservation society.

  Detta gör han av god vilja utan någon egen vinning, förutom äventyret. Han är en god vän och jag har för avsikt att föra ut detta genom så många kanaler som möjligt.

  Hoppas att ni kan finna det så pass intressant att ni kan göra detsamma! 🙂

  http://airbourne.se
  http://www.facebook.com/#!/Airbournese

  Vänligen

  Oscar Jarebro

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

Annons
Annons