Redaktionsbloggen
Svenska Cycling Plus

Idag har jag spenderat i princip hela dagen i Göteborg, eller närmare bestämt hos Mattias på Aktivitus. Där har min kropp fått utstå den ena prövningen efter den andra. Allt från blodprover till diverse tester på såväl löpband som testcyklar. I nästa nummer av Svenska Cycling Plus kommer du att få läsa vad Mattias kom fram till, men framför allt kommer vi att titta närmare på vad man kan testa och vilken nytta man kan ha av att veta maxpuls, fatmax, VO2 max och så vidare.

En sak är säker, som gammal löpare som funnit njutningen i cyklingen under de senaste åren så konstaterar Mattias att det finns mycket potential i den här kroppen som bara väntar på att komma ut. Med samma puls som syran börjar göra sig påmind på testcykeln promenerar jag fortfarande bara på löpbandet… men till våren, då jäklar ska jag ha lärt mig cykla också…

Thomas Ojala Gunn
I AM THE SUPERADMIN! Om du hittar en bugg eller ser nåt som inte stämmer eller något som skulle kunna vara bättre... maila till thomas.ojala.gunn@dohi.se bah så löser vi det.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

Annons
Annons