Redaktionsbloggen
Svenska Cycling Plus
Redaktionsbloggen

Nytt nummer till tryckeriet och redaktionen drar till Motala

CYPLU-1505-A-001-ANu i eftermiddag har vi skickat nästa nummer till tryckeriet och veckan efter midsommar börjar den landa hemma i prenumeranternas brevlådor och den 30 juni hittar du den i butikerna.

Som vanligt blir det ett nummer fullmatat med härlig cykelläsning om allt ifrån nybörjartips till en djupgående artikel i varför man får kramp. Vi har också träffat Fredrik Kessiakoff och snackat proffsliv och Velothon Stockholm, samt stämt av läget med Måns Möller som berättar om hur han fastnade i cyklingen och vilken växelgrupp som är bäst att köra med när man är gipsad…

Vi på redaktionen följer inte med till tryckeriet utan vi drar istället till Motala där det tydligen ska vara något större evenemang i helgen…

Ni hittar oss på Sportsons mässområde där du bland annat får en goodiebag med massor av bra och värdefulla prylar. Dessutom kommer vi sälja prenumerationer med ett specialerbjudande och tidigare nummer till under halva priset.

Välkomna dit och lycka till alla ni som ska cykla i helgen!

Thomas Ojala Gunn
I AM THE SUPERADMIN! Om du hittar en bugg eller ser nåt som inte stämmer eller något som skulle kunna vara bättre... maila till thomas.ojala.gunn@dohi.se bah så löser vi det.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

Annons
Annons