Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

BLOGGMENY
Annons
Annons

På besök hos Trek

Igår var vi och hälsade på hos Trek i Halmstad där de har sitt Sverigekontor. Marknadsansvariga Fredrik och Johan visade hela sortimentet från coola retrocyklar med (konst)läderhandtag och cykelkorg till supervassa racers och fulldämpade 29:or. Vi fick också chansen att prova en liten del av Treks sortiment av elcyklar, och känna på skillnaden mellan Bionics och Boschs system, samt varför bak- eller mittmonterad elmotor är att föredra framför en som sitter i framhjulet.

Senare i veckan kommer det ett mer ingående reportage på vanlig nyhetsplats om vad vi faktiskt fick se och vad Trek erbjuder inför nästa säsong.

Thomas Ojala Gunn
I AM THE SUPERADMIN! Om du hittar en bugg eller ser nåt som inte stämmer eller något som skulle kunna vara bättre... maila till thomas.ojala.gunn@dohi.se bah så löser vi det.

Lämna en kommentar