Redaktionsbloggen
Svenska Cycling Plus
Redaktionsbloggen

På besök hos Trek

Igår var vi och hälsade på hos Trek i Halmstad där de har sitt Sverigekontor. Marknadsansvariga Fredrik och Johan visade hela sortimentet från coola retrocyklar med (konst)läderhandtag och cykelkorg till supervassa racers och fulldämpade 29:or. Vi fick också chansen att prova en liten del av Treks sortiment av elcyklar, och känna på skillnaden mellan Bionics och Boschs system, samt varför bak- eller mittmonterad elmotor är att föredra framför en som sitter i framhjulet.

Senare i veckan kommer det ett mer ingående reportage på vanlig nyhetsplats om vad vi faktiskt fick se och vad Trek erbjuder inför nästa säsong.

Thomas Ojala Gunn
I AM THE SUPERADMIN! Om du hittar en bugg eller ser nåt som inte stämmer eller något som skulle kunna vara bättre... maila till thomas.ojala.gunn@dohi.se bah så löser vi det.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

Annons
Annons