Redaktionsbloggen
Svenska Cycling Plus
Redaktionsbloggen

Semestern inleds med jobb

Så var det äntligen dags för semester!

I tisdags lämnades nästa nummer av Allt Om MTB till tryckeriet och igår sorterades det lite allmänt på kontoret, och strax efter lunch stängde jag dörren för den här sommaren… eller kanske inte. Har man ett roligt jobb så är det svårt att släppa det, men jag ska i alla fall göra ett försök. Det kommer säkert gå bra ända till på söndag. Då är det nämligen Ränneslättsturen och Allt Om MTB finns på plats, både för att prata med er cyklister, erbjuda lite fina priser på tidningar och prenumerationer samt naturligtvis cykla en av de bästa loppen för året. Vi ses väl där?

Fram till dess ska det bli lite träning, uteplatsbygge (det ska vara klart när sommarvärmen kommer) och en hel del gos med min lilla dotter som nu hunnit bli drygt 10 månader.

Vi ses i Eksjö på söndag!

Thomas Ojala Gunn
I AM THE SUPERADMIN! Om du hittar en bugg eller ser nåt som inte stämmer eller något som skulle kunna vara bättre... maila till thomas.ojala.gunn@dohi.se bah så löser vi det.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

Annons
Annons