Redaktionsbloggen
Svenska Cycling Plus
Redaktionsbloggen

Världens bästa cykling?

Just nu är redaktionen för våra tidningar utspridda i Europa. Anton och Jeppman är i Belgien för att prova Meridas nya Scultura-modell och kika lite närmare på när proffsen far fram över kullerstenen mellan Paris och Roubaix. Tyvärr får de inte heja fram några svenska cyklister, men jag gissar att de tycker det är en rätt kul dag på jobbet ändå.

Jag tycker lite synd om proffscyklisterna där i Belgien som tvingas fara fram över kullerstenen. Har belgarna så risig ekonomi att de inte har råd att asfaltera vägarna? 😉

Själv spenderade jag hela gårdagen med att ta mig från Växjö till Kalamata, längst söderut på det grekiska fastlandet. Här ska jag spendera några dagar tillsammans med ett härligt gäng från Ride of Hope Europe. Enligt vår ciceron Kristos så bjuder det här området på världens bästa cykling. Nämnde jag att Kristos är grek?

Om en halvtimme sticker vi ut på den första turen så får vi se om han har rätt, eller om det bara är en vanlig grekisk beskrivning av något som bara är bra.

Utsikten från balkondörren på hotellet är om inte världsklass så med beröm godkänd.

IMG_5009

Med mig i resväskan har jag också med en del spännande prylar som ska testas. Bland annat en hel trave med solglasögon som ska få bekänna färg. Resultatet av det testet kommer du kunna läsa i nummer 5 av Svenska Cycling Plus som kommer i maj, eller här på webben.

IMG_5004

Jag har också fått med en riktigt spännande pryl. Fungerar den så bra som det utlovas så kan det mycket väl bli startskottet på det största som hänt konditionsträningen sedan intervallen uppfanns. Mer information om den kommer senare i veckan.

Thomas Ojala Gunn
I AM THE SUPERADMIN! Om du hittar en bugg eller ser nåt som inte stämmer eller något som skulle kunna vara bättre... maila till thomas.ojala.gunn@dohi.se bah så löser vi det.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

Annons
Annons